1. Kookboeken
  2. Karsu’s Kitchen.

Karsu's Kitchen. van Karsu

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Karsu's Kitchen. van Karsu. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Karsu.

Specificaties van het kookboek Karsu's Kitchen.
HoofdauteurKarsu
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
KeukenMediterrane, Aziatisch, Arabisch, Turks
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Karsu's Kitchen. van Karsu

Karsu's Kitchen is een kookboek voor iedereen die van de Turkse keuken houdt. In dit boek staan meer dan 75 recepten die je zelf kunt maken. Van heerlijke mezze en salades tot verschillende kip, vlees en visgerechten. Ook voor vegetariërs is er een ruim aanbod aan gerechten. De recepten zijn allemaal simpel en makkelijk te bereiden. De ingrediënten die je nodig hebt zijn vaak makkelijk te krijgen. Bovendien staat bij elk recept uitgebreide informatie over de bereidingswijze en het tijdstip waarop je het beste een recept kunt maken. Daarnaast krijg je ook tips en adviezen over verschillende ingrediënten en technieken die je kunt gebruiken om je gerecht nog lekkerder te maken. Kortom, dit boek biedt een uitgebreide collectie recepten die iedereen kan maken, van beginnende koks tot gevorderde koks. Ga aan de slag met Karsu's Kitchen en maak samen met Karsu een culinaire droomreis langs tafels vol mezze tot simpele snelle maaltijden.

Veelgestelde vragen over het kookboek Karsu's Kitchen. van Karsu

Het boek Karsu's Kitchen. is geschreven door de auteur Karsu. 

Het kookboek Karsu's Kitchen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Karsu's Kitchen. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Karsu's Kitchen. van Karsu uitgebracht. Het kookboek Karsu's Kitchen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021593555.

Het kookboek Karsu's Kitchen. van Karsu valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Mediterrane, Aziatisch, Arabisch, Turks. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken