1. Kookboeken
  2. BBQ-en met Nick.

BBQ-en met Nick. van Nick Toet

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens BBQ-en met Nick. van Nick Toet. Een kookboek bestaande uit 216 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Nick Toet.

Specificaties van het kookboek BBQ-en met Nick.
HoofdauteurNick Toet
Aantal pagina’s216
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek BBQ-en met Nick. van Nick Toet

Product naam: BBQ-en met Nick. Productbeschrijving: BBQ's zijn net mensen. Je hebt ze in verschillende soorten, maten en kleuren. De een heeft meer flair en de ander meer inhoud. Ik ben geen pitmaster of BBQ-expert, maar ik weet wel hoe je lekker vreten kunt maken. Dus pak mijn hand en laten we samen ontdekken wat er allemaal mogelijk is met je BBQ. Of je nu een grote barbecue hebt staan in je achtertuin of een kleine op je balkon, samen zorgen we ervoor dat je de lekkerste gerechten klaar maakt. Ik kan je helpen met suggesties en tips om het koken op de BBQ zo leuk en smakelijk mogelijk te maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek BBQ-en met Nick. van Nick Toet

Het boek BBQ-en met Nick. is geschreven door de auteur Nick Toet. 

Het kookboek BBQ-en met Nick. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek BBQ-en met Nick. bestaat uit 216 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek BBQ-en met Nick. van Nick Toet uitgebracht. Het kookboek BBQ-en met Nick. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048866458.

Het kookboek BBQ-en met Nick. van Nick Toet valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken