1. Kookboeken
  2. Ginos Italian Escape.

Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Gino D'Acampo.

Specificaties van het kookboek Ginos Italian Escape.
HoofdauteurGino D'Acampo
Aantal pagina’s288
TaalEngels
HoofduitgeverijHodder & Stoughton
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo

Ginos Italian Escape is een boek met heerlijke Italiaanse recepten, dat gelinkt is aan een nieuwe avondserie op ITV. Het boek is geschreven door Gino D'Acampo, de bekende chef-kok, die geboren is in Napels. Met zijn boek neemt hij je mee op een culinaire reis door Italië. Het boek bevat meer dan 100 recepten die je thuis kunt maken met ingrediënten die je in je lokale supermarkt kunt krijgen. Gino heeft veel ervaring met Italiaanse gerechten en hij heeft een breed scala aan recepten, variërend van antipasti, primi en secondi, tot desserts en zelfs cocktails. Elke maaltijd is gemakkelijk te maken en je kunt je eigen voorkeuren aanpassen aan de recepten. De recepten in Ginos Italian Escape zijn niet alleen lekker, maar ook kleurrijk. Gino heeft zijn boek geïllustreerd met prachtige foto's, die je helpen je mee te nemen naar de kusten en heuvels van Italië. Je kunt genieten van de authentieke smaken van Italië, terwijl je geniet van de kleuren en texturen van de gerechten. Of je nu je vrienden of familie uitnodigt voor een heerlijk diner of je een avond alleen kookt, Ginos Italian Escape biedt je de perfecte manier om je eigen stukje Italië te creëren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo

Het boek Ginos Italian Escape. is geschreven door de auteur Gino D'Acampo. 

Het kookboek Ginos Italian Escape. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Ginos Italian Escape. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Hodder & Stoughton heeft het kookboek Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo uitgebracht. Het kookboek Ginos Italian Escape. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781444751727.

Het kookboek Ginos Italian Escape. van Gino D'Acampo valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken