1. Kookboeken
  2. Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek.

Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos. Een kookboek bestaande uit 168 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Karine Hoenderdos.

Specificaties van het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek.
HoofdauteurKarine Hoenderdos
Aantal pagina’s168
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheidsproblemen Diabetes Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos

Dit kookboek biedt een gezonde, lekkere en bewezen manier om diabetes type 2 te verminderen. Met behulp van de kennis en ervaring van een diëtist en kok biedt dit boek een uitgebreide keuze aan gerechten die zijn samengesteld met ingrediënten die de bloedsuikerspiegel helpen onder controle houden. Of je nu op zoek bent naar eenvoudige recepten voor het hele gezin of creatieve maaltijden voor speciale gelegenheden, je vindt het in dit kookboek. Maak gebruik van onze voedingsstoffenrijke recepten om de symptomen van diabetes type 2 te verminderen. Je vindt recepten voor ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes. Bovendien bieden wij tips over voedingsmiddelen die je helpt bij het beheersen van je bloedsuiker. Alle recepten bevatten natuurlijke, hele voedingsmiddelen zonder verwerkte producten. Ontdek de gezonde voedingsmiddelen die je helpt je bloedsuiker te verlagen. De recepten zijn gemaakt met ingrediënten met lage glycemische index, die de bloedsuikerspiegel helpen controleren. Je vindt ook recepten die rijk zijn aan vezels en eiwitten, die je helpen je verzadigd te voelen. Alle recepten zijn eenvoudig te maken en bevatten een handige lijst met ingrediënten die je gemakkelijk kunt kopen. Verwen jezelf met gezonde gerechten en voel je fitter en energieker!

Veelgestelde vragen over het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos

Het boek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. is geschreven door de auteur Karine Hoenderdos. 

Het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. bestaat uit 168 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos uitgebracht. Het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059567993.

Het kookboek Diabetes type 2? Maak jezelf beter. Het kookboek. van Karine Hoenderdos valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Gezondheidsproblemen Diabetes Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken