1. Kookboeken
  2. Bakbijbel.

Bakbijbel. van Rutger van den Broek

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bakbijbel. van Rutger van den Broek. Een kookboek bestaande uit 496 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Rutger van den Broek.

Specificaties van het kookboek Bakbijbel.
HoofdauteurRutger van den Broek
Aantal pagina’s496
TaalNederlands
HoofduitgeverijCarrera
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Bakbijbel. van Rutger van den Broek

Met Bakbijbel leer je in een handomdraai alle basisvaardigheden van bakken. Rutger van den Broek laat je stap voor stap zien hoe je alle technieken voor het maken van amandelspijs, bladerdeeg en Italiaanse meringue kunt toepassen. Daarnaast krijg je meer dan 160 recepten waarmee je lekkerste gebakjes kunt maken. Van klassiekers zoals appeltaart, kletskoppen en slagroomsoesjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova. Daarnaast zijn er ook tips, aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat. Met Bakbijbel zul je je nooit meer vervelen in de keuken. Probeer verschillende technieken uit en experimenteer met smaken en ingredienten. Geniet van de lekkerste gebakjes uit je eigen oven!

Veelgestelde vragen over het kookboek Bakbijbel. van Rutger van den Broek

Het boek Bakbijbel. is geschreven door de auteur Rutger van den Broek. 

Het kookboek Bakbijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bakbijbel. bestaat uit 496 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Carrera heeft het kookboek Bakbijbel. van Rutger van den Broek uitgebracht. Het kookboek Bakbijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048866274.

Het kookboek Bakbijbel. van Rutger van den Broek valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken