1. Kookboeken
  2. Alles uit de airfryer.

Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel. Een kookboek bestaande uit 96 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Francis van Arkel.

Specificaties van het kookboek Alles uit de airfryer.
HoofdauteurFrancis van Arkel
Aantal pagina’s96
TaalNederlands
HoofduitgeverijImagebooks Factory Bv
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel

Het kookboek Alles uit de airfryer is een must-have voor iedereen die overweegt een airfryer te kopen of heeft al een airfryer in huis. In dit boek krijg je alle benodigde informatie om optimaal gebruik te maken van je airfryer. Zo worden er diverse recepten uitgelegd, variërend van krokante friet en snacks tot gezonde salades en smakelijke desserts. Daarnaast wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan tips en trucs voor het bereiden van heerlijke gerechten in je airfryer. Met dit boek kun je dus voor elke maaltijd een lekker gerecht bereiden. Met Alles uit de airfryer kun je dus lekker en gezond eten met je airfryer. Je krijgt daarnaast nog veel meer informatie. Zo vind je in het boek uitgebreide informatie over de verschillende airfryers, welke ingrediënten je het beste kunt kiezen voor je gerechten en wat je allemaal kunt bereiden met je airfryer. Met dit kookboek krijg je dus alle informatie die je nodig hebt om de airfryer optimaal te gebruiken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel

Het boek Alles uit de airfryer. is geschreven door de auteur Francis van Arkel. 

Het kookboek Alles uit de airfryer. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Alles uit de airfryer. bestaat uit 96 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Imagebooks Factory Bv heeft het kookboek Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel uitgebracht. Het kookboek Alles uit de airfryer. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789463331753.

Het kookboek Alles uit de airfryer. van Francis van Arkel valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken