1. Kookboeken
  2. Samen eten.

Samen eten. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Samen eten. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit 360 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek Samen eten.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s360
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Samen eten. van Jamie Oliver

Samen eten is de nieuwe kookbijbel van Jamie Oliver die het gehele jaar door voor een lekker maaltijd zorgt. Met meer dan 130 recepten die perfect zijn voor elke gelegenheid, kun je genieten van heerlijke maaltijden met je dierbaren. Of je nu een stijlvol diner voor twee, een kerstfeest voor veertien of een verjaardagsfeestje voor twintig organiseert, Samen eten biedt een uitgebreide selectie aan recepten die iedereen zullen verrassen. Van klassieke gerechten tot heerlijke mezze-schotels, met Samen eten is er voor ieder wat wils. Bovendien zijn Jamie's unieke tips en trucs een garantie voor een perfecte maaltijd. Het kookboek is geïllustreerd met prachtige foto's, waardoor je direct een idee krijgt van de smaak en de textuur van de gerechten. Samen eten is een boek dat je zal helpen om met je liefste omgeving te genieten van een smaakvolle maaltijd.

Veelgestelde vragen over het kookboek Samen eten. van Jamie Oliver

Het boek Samen eten. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek Samen eten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Samen eten. bestaat uit 360 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Samen eten. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek Samen eten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021585260.

Het kookboek Samen eten. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken