1. Kookboeken
  2. Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega.

Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni. Een kookboek bestaande uit 176 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Angela Zamboni.

Specificaties van het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega.
HoofdauteurAngela Zamboni
Aantal pagina’s176
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni

Met 'Lekker afvallen met minder koolhydraten - Vega' krijgt u een diepgaand inzicht in hoe u koolhydraatarm en vegetarisch kunt eten. Angela Zamboni van Club Slank heeft deze geweldige publicatie samengesteld met zes weekmenu's en meer dan 100 heerlijke recepten. Deze recepten zijn lekker, gezond en eenvoudig te bereiden. Met de recepten uit dit boek kunt u een dieet samenstellen dat is afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan plantaardige producten en veel verschillende smaken. Bovendien kunt u met de recepten van 'Lekker afvallen met minder koolhydraten - Vega' ook leren hoe u een gezond en gevarieerd dieet kunt samenstellen. Met de tips en adviezen in het boek kunt u op een gezonde manier afvallen en een gezonde levensstijl aannemen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni

Het boek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. is geschreven door de auteur Angela Zamboni. 

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. bestaat uit 176 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni uitgebracht. Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789043927048.

Het kookboek Lekker afvallen met minder koolhydraten Vega. van Angela Zamboni valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken