1. Kookboeken
  2. Vegan soul food.

Vegan soul food. van Jason Tjon Affo

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vegan soul food. van Jason Tjon Affo. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jason Tjon Affo.

Specificaties van het kookboek Vegan soul food.
HoofdauteurJason Tjon Affo
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Vegan soul food. van Jason Tjon Affo

Met dit boek kun je eenvoudig authentieke vegan soul food gerechten maken. Het boek bevat meer dan 60 traditionele recepten die gebaseerd zijn op de soul food klassiekers die je kent uit de Zuidelijke Verenigde Staten. De recepten zijn eenvoudig te maken en je hebt de meeste ingrediënten waarschijnlijk al in je keuken. Een aantal van de recepten die je kunt vinden in 'Vegan Soul Food' zijn 'Southern Fried Tofu', 'Shiitake Gumbo', 'Smoky Mac and Cheese' en 'Coconut Sweet Potato Pie'. Elk recept is begrijpelijk beschreven en bevat duidelijke foto's, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Bovendien heeft elk recept een lijst met ingrediënten, waardoor je precies weet wat je nodig hebt. Daarnaast geeft het boek ook informatie over de verschillende kruiden en specerijen die je kunt gebruiken en maak je kennis met de soul food cultuur. "Vegan Soul Food" is een kookboek dat je helpt om authentieke vegan soul food gerechten te maken die net zo smaakvol, bevredigend en voedzaam zijn als hun omgeving. Laat je meenemen in de wereld van vegan soul food en geniet van de smaken die je in je keuken kunt creëren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Vegan soul food. van Jason Tjon Affo

Het boek Vegan soul food. is geschreven door de auteur Jason Tjon Affo. 

Het kookboek Vegan soul food. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vegan soul food. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Vegan soul food. van Jason Tjon Affo uitgebracht. Het kookboek Vegan soul food. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023016519.

Het kookboek Vegan soul food. van Jason Tjon Affo valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken