1. Kookboeken
  2. High protein.

High protein. van Hannah Vreugdenhil

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens High protein. van Hannah Vreugdenhil. Een kookboek bestaande uit 144 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hannah Vreugdenhil.

Specificaties van het kookboek High protein.
HoofdauteurHannah Vreugdenhil
Aantal pagina’s144
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
Keuken
CategorieKookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Streetfood Boeken

Omschrijving van het kookboek High protein. van Hannah Vreugdenhil

High Protein biedt daarom een selectie van de beste ingrediënten aan om je eiwitrijke maaltijden en snacks te maken. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan proteïnepoeders, superfoods, noten, zaden en vezels. Alle ingrediënten zijn biologisch en 100% natuurlijk, zonder toevoeging van geraffineerde suikers of conserveermiddelen. High Protein is de ideale keuze voor iedereen die zijn gezondheid serieus wil nemen. Door het gebruik van deze producten kun je je dagelijkse porties eiwitten verhogen, wat je helpt om gezond te blijven en fit te blijven. Je kunt er ook zeker van zijn dat je de voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt om je energieniveau hoog te houden. Daarnaast is het een uitstekende bron van vezels die je helpt om een goede spijsvertering te krijgen. Bovendien is het een uitstekende bron van vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Veelgestelde vragen over het kookboek High protein. van Hannah Vreugdenhil

Het boek High protein. is geschreven door de auteur Hannah Vreugdenhil. 

Het kookboek High protein. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek High protein. bestaat uit 144 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek High protein. van Hannah Vreugdenhil uitgebracht. Het kookboek High protein. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000373352.

Het kookboek High protein. van Hannah Vreugdenhil valt in de categorie Kookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Streetfood Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken