1. Kookboeken
  2. De patisserie 2 Op zoek naar geluk.

De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi. Een kookboek bestaande uit 400 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Charlotte Jacobi.

Specificaties van het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk.
HoofdauteurCharlotte Jacobi
Aantal pagina’s400
TaalNederlands
HoofduitgeverijXander Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Literatuur & Romans Familieromans Historische romans Romance Bakboeken Oorlogsromans Historisch Eerste Wereldoorlog Boeken

Omschrijving van het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi

De Patisserie 2 Op zoek naar geluk brengt je mee terug naar het Straatsburg van vlak na de Eerste Wereldoorlog. Het verhaal volgt de families Picard en Tritschler die zich voornamelijk bezighouden met hun patisserie. Ruth, een talentvolle patissier, staat aan het hoofd van de bakkerij, samen met tante Ida die een keizerin is op het gebied van taarten. In het tweede deel van de Patisserie-serie van Charlotte Jacobi staat Ruth aan de vooravond van een nieuw avontuur. Met behulp van haar patisserietalent staat ze erop om de bakkerij een nieuwe impuls te geven, ondanks de verslechterende economische situatie van het land. Ruth is vol goede moed en heeft als doel om de liefde tussen de families te herstellen en een nieuw tijdperk in te luiden.

Veelgestelde vragen over het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi

Het boek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. is geschreven door de auteur Charlotte Jacobi. 

Het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. bestaat uit 400 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Xander Uitgevers B.V. heeft het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi uitgebracht. Het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789401618663.

Het kookboek De patisserie 2 Op zoek naar geluk. van Charlotte Jacobi valt in de categorie Kookboeken Literatuur & Romans Familieromans Historische romans Romance Bakboeken Oorlogsromans Historisch Eerste Wereldoorlog Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken