1. Kookboeken
  2. Guga.

Guga. van Gustavo Tosta

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Guga. van Gustavo Tosta. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Gustavo Tosta.

Specificaties van het kookboek Guga.
HoofdauteurGustavo Tosta
Aantal pagina’s224
TaalEngels
HoofduitgeverijAlpha
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Guga. van Gustavo Tosta

Guga is een boek vol met nieuwe avontuurlijke BBQ-gerechten van de meest avontuurlijke BBQ-guru op YouTube. Guga, ook wel bekend als Gustavo Tosta, en zijn populaire YouTube-kanaal Guga Foods staan bekend om het leren van fans hoe ze buitengewone BBQ-gerechten kunnen maken. Op zijn kanaal maakt Guga klassieke recepten zoals brisket en ribs, maar ook verbluffende gerechten zoals Nutella drooggerijpte steak en gerookte en gefrituurde eendenborst. Met zijn energieke en enthousiaste benadering van alles wat BBQ betreft, leert Guga zelfs de meest ervaren connaisseurs nieuwe trucs en leren beginners hoe ze BBQ op een geheel andere manier kunnen maken. Dit is niet zomaar een ander BBQ-boek! Hierin staan de volgende dingen: - 50 verbluffende BBQ-recepten die zelfs de meest ervaren BBQ-fans inspireren, waaronder recepten voor vlees, varkensvlees, kip, vis en zeevruchten - Prachtige fotografie, plus stapsgewijze instructiefotografie die lezers laat zien hoe elk recept gemaakt kan worden - Deskundige kooktips waar Guga's fans van houden en waarderen - Tutorials voor technieken zoals drooggerijpen, roken, frituren en anderen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Guga. van Gustavo Tosta

Het boek Guga. is geschreven door de auteur Gustavo Tosta. 

Het kookboek Guga. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Guga. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Alpha heeft het kookboek Guga. van Gustavo Tosta uitgebracht. Het kookboek Guga. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9780744060805.

Het kookboek Guga. van Gustavo Tosta valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken