1. Kookboeken
  2. Geheimen uit een boeddhistische keuken.

Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut. Een kookboek bestaande uit 168 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Stichting Maitreya Instituut.

Specificaties van het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken.
HoofdauteurStichting Maitreya Instituut
Aantal pagina’s168
Taalnl
HoofduitgeverijUitgeverij Maitreya
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut

In Geheimen uit een boeddhistische keuken krijgt de lezer toegang tot de kookkunsten van een boeddhistisch instituut. De recepten in dit boek zijn afkomstig van de chef-kok van dit instituut en zijn op veler verzoek vertaald naar de thuiskeuken. Ze zijn veelal veganistisch en worden verrijkt met boeddhistische principes, zoals de bevordering van innerlijke rust en een verhoogd bewustzijn. De recepten variëren van traditionele gerechten uit het Verre Oosten tot moderne verfijnde gerechten die een aangename mix vormen van smaak, geur en kleur. Naast de recepten vindt u ook informatie over de historische achtergrond van boeddhistische kookkunsten, alsmede tips over de basisprincipes die de chef-kok hanteert. U leert hoe u de ingrediënten kunt kiezen, hoe u deze het beste kunt bewaren en bereiden, en hoe u het gerecht kunt presenteren. Ook krijgt u informatie over speciale technieken, zoals het fermenteren van voedsel, en het gebruik van specerijen. By Geheimen uit een boeddhistische keuken leert u hoe u de boeddhistische kookkunsten thuis kunt benutten voor heerlijke, gezonde gerechten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut

Het boek Geheimen uit een boeddhistische keuken. is geschreven door de auteur Stichting Maitreya Instituut. 

Het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. is geschreven in het nl. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. bestaat uit 168 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Uitgeverij Maitreya heeft het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut uitgebracht. Het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789071886416.

Het kookboek Geheimen uit een boeddhistische keuken. van Stichting Maitreya Instituut valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken