1. Kookboeken
  2. Eat Drink Nap Bringing The House Home.

Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited. Een kookboek bestaande uit 306 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Soho House UK Limited.

Specificaties van het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home.
HoofdauteurSoho House UK Limited
Aantal pagina’s306
TaalEngels
HoofduitgeverijPreface Publishing
Keuken
CategorieKookboeken Kunst & Fotografie Architectuur Binnenhuisarchitectuur Boeken

Omschrijving van het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited

Eat Drink Nap Bringing The House Home is een uniek product dat je helpt om je huis een thuis te maken. Met deze producten kun je leren hoe je mensen een gevoel van thuis laat ervaren. Het bevat tips en trucs over het koken van lekker eten, het creëren van een stijlvolle maar toch gastvrij kamer, het organiseren van een feest, het verkrijgen van het juiste licht, het mixen van een cocktail, het ontwerpen van een slaapkamer en het verzamelen van kunst. Het product bevat ook informatie over het selecteren van meubels en accessoires die bij jouw stijl passen. Daarnaast zijn er ook tips over hoe je een gevoel van rust en welzijn in je huis kunt creëren. U kunt ook leren hoe u verschillende stijlen kunt combineren of hoe u een kleurrijk interieur kunt maken. Het product biedt u veel verschillende manieren om uw huis een unieke en persoonlijke uitstraling te geven.

Veelgestelde vragen over het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited

Het boek Eat Drink Nap Bringing The House Home. is geschreven door de auteur Soho House UK Limited. 

Het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. bestaat uit 306 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Preface Publishing heeft het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited uitgebracht. Het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781848094116.

Het kookboek Eat Drink Nap Bringing The House Home. van Soho House UK Limited valt in de categorie Kookboeken Kunst & Fotografie Architectuur Binnenhuisarchitectuur Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken