1. Kookboeken
  2. De sap smoothiebijbel.

De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Suzannah Olivier.

Specificaties van het kookboek De sap smoothiebijbel.
HoofdauteurSuzannah Olivier
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Sappen & Smoothies Boeken

Omschrijving van het kookboek De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier

De sap smoothiebijbel biedt u een uitgebreide selectie aan sap en smoothierecepten. Met deze bijbel kunt u de lekkerste sappen, cocktails en smoothies maken met behulp van een blender, mixer, sapcentrifuge of keukenmachine. U kunt kiezen uit verse sappen en smoothies met een combinatie van ingrediënten, of heerlijke luxueuze drankjes met een scheutje alcohol. Bij het boek vindt u nuttige tips over het kopen van apparatuur, het voorbereiden van ingrediënten en het garneren van sappen. Daarnaast vindt u in dit boek ruim 160 inspirerende dranken, van traditionele milkshakes tot spannende feestdrankjes. Beleef een speciale gelegenheid met een dessertdrank of begin uw feestje met een limoenmojito. Met de ruim 600 begeleidende kleurenfoto's wordt sap maken nu nog eenvoudiger. De recepten worden stap voor stap uitgelegd, zodat u gemakkelijk de perfecte sappen en smoothies kunt maken voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen over het kookboek De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier

Het boek De sap smoothiebijbel. is geschreven door de auteur Suzannah Olivier. 

Het kookboek De sap smoothiebijbel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De sap smoothiebijbel. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier uitgebracht. Het kookboek De sap smoothiebijbel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048320547.

Het kookboek De sap smoothiebijbel. van Suzannah Olivier valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Sappen & Smoothies Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken