1. Kookboeken
  2. Grow, Cook Eat It (Engelstalig).

Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations. Een kookboek bestaande uit 170 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Mica Decorations.

Specificaties van het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig).
HoofdauteurMica Decorations
Aantal pagina’s170
TaalEngels
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations

Met Grow, Cook & Eat It! van Mica Decorations kun je een culinaire reis maken samen met de SVH meesterkok André van Doorn. In deze Engelstalige kookmagazine staan veel heerlijke recepten met uitleg over de verschillende groenten, fruit en kruiden en hoe je ze in je tuin kunt kweken. Je hoeft geen grote moestuin te hebben, het kan ook in een pot op je balkon! Van een gevulde puntpaprika tot een gezonde smoothie, alles is gezond, lekker en makkelijk te bereiden. Wil je thuis net zo mooi tafelen als in deze kookmagazine? Neem dan een kijkje bij de collectie van Mica Decorations voor mooi serviesgoed en tafelkleden. Geniet van de heerlijke recepten die we in deze magazine hebben gezet. Laat je inspireren door de kleurrijke afbeeldingen, de verhalen over de producten en de tips van André van Doorn. Met Grow, Cook & Eat It! wordt koken een echt feest!

Veelgestelde vragen over het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations

Het boek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). is geschreven door de auteur Mica Decorations. 

Het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). bestaat uit 170 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations uitgebracht. Het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 8720362266341.

Het kookboek Grow, Cook Eat It (Engelstalig). van Mica Decorations valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken