1. Kookboeken
  2. Koken op de Big Green Egg.

Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor. Een kookboek bestaande uit 208 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van James Whetlor.

Specificaties van het kookboek Koken op de Big Green Egg.
HoofdauteurJames Whetlor
Aantal pagina’s208
TaalNederlands
HoofduitgeverijManteau
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor

De Big Green Egg is al jarenlang een favoriet onder de barbecue-experts. Omdat tuinen steeds belangrijker worden, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze barbecue is. Door de keramiek, die bestand is tegen extreme temperaturen, en de vorm, is er een perfecte luchtcirculatie binnen in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur. Met het boek Koken op de Big Green Egg leer je stap voor stap hoe je de EGG kunt gebruiken, wat de set-up is, hoe je de EGG aansteekt en welke brandstof en tools je nodig hebt. Vervolgens vind je informatie over 70 verschillende gerechten, waaronder stukken vlees en bouten, hele vis, verse groenten en heerlijke rubs, marinades en sauzen. Met de tips en receptuur van James Whetlor verander je in een mum van tijd van beginner tot EGGpert en geniet je het hele jaar door van verrukkelijke gerechten. Met de Big Green Egg kun je allerlei gerechten bereiden die je normaal gesproken in de oven of op het vuur zou maken, maar dan met een verfijnde smaak die je alleen met de EGG kunt bereiken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor

Het boek Koken op de Big Green Egg. is geschreven door de auteur James Whetlor. 

Het kookboek Koken op de Big Green Egg. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Koken op de Big Green Egg. bestaat uit 208 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Manteau heeft het kookboek Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor uitgebracht. Het kookboek Koken op de Big Green Egg. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789022337882.

Het kookboek Koken op de Big Green Egg. van James Whetlor valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken