1. Kookboeken
  2. Het gewicht tussen je oren.

Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet. Een kookboek bestaande uit 239 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Wouter Cornet.

Specificaties van het kookboek Het gewicht tussen je oren.
HoofdauteurWouter Cornet
Aantal pagina’s239
TaalNederlands
Hoofduitgeverij
Keuken
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet

Het gewicht tussen je oren biedt de unieke kans om de voordelen van een gezond dieet te ervaren. Met deze unieke aanpak wordt het makkelijker om gewicht te verliezen. We weten dat veel mensen worstelen met gewichtsverlies en met de tips en aanwijzingen van psycholoog en ervaringsdeskundige Wouter Cornet wordt het veel gemakkelijker om succesvol af te vallen. Het boek helpt je om de juiste manier van denken te ontwikkelen om gewicht te verliezen. Cornet legt uit hoe je met je brein je dieet het meest effectief kunt maken. Daarnaast geeft het boek ook antwoord op vragen als: Moet je per se sporten om af te vallen? Kun je afvallen als je aanleg hebt voor overgewicht? En hoe ga je om met een eetverslaving? Cornet heeft zelf 33 kilo verloren en initieerde een groot internationaal onderzoek naar gewichtsverlies. Hij laat zien dat de sleutel tot succesvol gewichtsverlies zit in het aanpassen van je denken en je levensstijl. Het boek geeft je concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt. Met Het gewicht tussen je oren krijg je alle tools die je nodig hebt om je streefgewicht te behalen.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet

Het boek Het gewicht tussen je oren. is geschreven door de auteur Wouter Cornet. 

Het kookboek Het gewicht tussen je oren. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het gewicht tussen je oren. bestaat uit 239 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij heeft het kookboek Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet uitgebracht. Het kookboek Het gewicht tussen je oren. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789493272316.

Het kookboek Het gewicht tussen je oren. van Wouter Cornet valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken