1. Kookboeken
  2. Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek.

Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen. Een kookboek bestaande uit 336 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Guido Derksen.

Specificaties van het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek.
HoofdauteurGuido Derksen
Aantal pagina’s336
TaalNederlands
HoofduitgeverijANWB
Keuken
CategorieKookboeken Reizen Sport & Outdoor Lifestyle Drankboeken Restaurantgidsen Kaarten & Plattegronden Buitensport Wandelen Wijn Vakantie in eigen land Wandelgidsen Boeken

Omschrijving van het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen

Het grote Nederlandse Wijnwandelboek is een must-have voor wijnliefhebbers en wandelaars. Dit boek bevat 25 avontuurlijke wandelingen die langs diverse wijngaarden en wijnmakers in Nederland voeren. Van de zachte heuvels en glooiende landschappen in Limburg tot de kustlijnen in Zeeland en Noord-Holland. Er is voor elk wat wils. Deze routes variëren van 5 tot 15 kilometer en bieden een unieke ervaring aan de liefhebbers. Tijdens de wandelingen is er ook genoeg te zien en te doen, zoals de vele kastelen en monumenten die langs de paden liggen. Deze kunnen zelfs bezocht worden voordat je aan de volgende route begint. Bovendien kun je tijdens de wandelingen de wijnmakers en hun proeflokaal bezoeken, waar je een lekker glas lokaal geproduceerde wijn kunt proeven. Wil je liever een buitenlandse wijn proeven? Dan kun je terecht bij één van de vele uitspanningen die deze wijn onder de kurk hebben. Het grote Nederlandse Wijnwandelboek is een uniek boek dat je meeneemt op een avontuurlijke reis door de Nederlandse wijnbouw. Geniet van de prachtige landschappen, bezoek de wijnmakers en proef de heerlijke wijnen. Wie weet ontdek je wel je nieuwe favoriete wijn!

Veelgestelde vragen over het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen

Het boek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. is geschreven door de auteur Guido Derksen. 

Het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. bestaat uit 336 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij ANWB heeft het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen uitgebracht. Het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789018049218.

Het kookboek Het Grote Nederlandse Wijnwandelboek. van Guido Derksen valt in de categorie Kookboeken Reizen Sport & Outdoor Lifestyle Drankboeken Restaurantgidsen Kaarten & Plattegronden Buitensport Wandelen Wijn Vakantie in eigen land Wandelgidsen Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken