1. Kookboeken
  2. Hartstikke mediterraan.

Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen. Een kookboek bestaande uit 304 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Annemieke Jansen.

Specificaties van het kookboek Hartstikke mediterraan.
HoofdauteurAnnemieke Jansen
Aantal pagina’s304
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenMediterrane
CategorieKookboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen

Hartstikke mediterraan maakt gezond koken leuk en lekker. Met deze gerechten, volgens wetenschappelijk onderbouwde informatie, kun je een paar jaar extra leven, en fit blijven. Bovendien bevatten de recepten precies aangegeven hoeveel onverzadigd en verzadigd vet, suiker en zout erin zit. Dit maakt dat mensen met hart- en vaatziekten, een nieraandoening, diabetes of een dieet kunnen bepalen of het gerecht geschikt is voor hen. De recepten zijn gemakkelijk te maken met makkelijk verkrijgbare ingrediënten. Daarnaast staan de recepten boordevol met smaak, waardoor je niet alleen gezond eet, maar ook lekker. Hartstikke mediterraan laat zien dat gezond eten ook leuk en lekker kan zijn. Gezond koken is zo weer een feest!

Veelgestelde vragen over het kookboek Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen

Het boek Hartstikke mediterraan. is geschreven door de auteur Annemieke Jansen. 

Het kookboek Hartstikke mediterraan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Hartstikke mediterraan. bestaat uit 304 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen uitgebracht. Het kookboek Hartstikke mediterraan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789464042535.

Het kookboek Hartstikke mediterraan. van Annemieke Jansen valt in de categorie Kookboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is Mediterrane. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken