1. Kookboeken
  2. De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen.

De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Anoniem.

Specificaties van het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen.
HoofdauteurAnoniem
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijSpectrum
KeukenMediterrane, Italiaans
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem

Met de Zilveren Lepel voor kinderen kunnen kinderen thuis koken als echte professionele chefs! Met het boek leren kinderen koken met leuke, leerzame en lekker recepten. Er zijn recepten voor zowel jong als oud. De recepten zijn eenvoudig te volgen en de ingrediënten zijn gemakkelijk verkrijgbaar. Er zijn meer dan 150 recepten met ingrediënten zoals kip, rijst, vis, groenten, pasta etc. Het boek bevat ook tips en trucs van topchefs om het koken gemakkelijker te maken. De Zilveren Lepel voor kinderen is de perfecte manier om kinderen de basisbeginselen van koken te leren. Door de recepten en tips, kunnen kinderen hun kookvaardigheden ontwikkelen. De recepten zijn niet alleen lekker, maar ook gezond. Ze hebben ook een creatieve en leuke manier om kinderen betrokken te houden bij het koken. Kinderen zullen genieten van lekkere gerechten die ze samen met hun ouders kunnen bereiden. Zo leren kinderen niet alleen koken, maar ook waarderen wat er op hun bord ligt.

Veelgestelde vragen over het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem

Het boek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. is geschreven door de auteur Anoniem. 

Het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Spectrum heeft het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem uitgebracht. Het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789000377138.

Het kookboek De Zilveren Lepel De zilveren Lepel voor kinderen. van Anoniem valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Mediterrane, Italiaans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken