1. Kookboeken
  2. 500 gerechten voor 1 persoon.

500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman. Een kookboek bestaande uit 288 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Carol Beckerman.

Specificaties van het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon.
HoofdauteurCarol Beckerman
Aantal pagina’s288
TaalNederlands
HoofduitgeverijVeltman Uitgevers B.V.
Keuken
CategorieKookboeken Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman

Met dit boek kun je eenvoudig en smakelijk voor jezelf koken. 500 gerechten voor 1 persoon biedt een uitgebreide verzameling recepten, variërend van klassieke tot moderne gerechten. Of je nu op zoek bent naar een snelle maaltijd of een langer project, je kunt uit verschillende opties kiezen. Er zijn vegetarische, veganistische en glutenvrije opties, evenals verleidelijke zoete lekkernijen. Er worden ook handige tips gegeven om geld te besparen en gezond te eten. Deze unieke collectie recepten is geschreven door Carol Beckerman, een voedselrecensent, receptontwikkelaar en auteur van meerdere populaire kookboeken. Met meer dan 40 jaar ervaring op culinair gebied, combineert ze smaken uit de hele wereld om innovatieve en interessante gerechten te maken. Dit boek biedt de perfecte gelegenheid om deze recepten uit te proberen, met eenvoudig te maken gerechten die lekker, smakelijk en voedzaam zijn.

Veelgestelde vragen over het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman

Het boek 500 gerechten voor 1 persoon. is geschreven door de auteur Carol Beckerman. 

Het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. bestaat uit 288 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Veltman Uitgevers B.V. heeft het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman uitgebracht. Het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789048317134.

Het kookboek 500 gerechten voor 1 persoon. van Carol Beckerman valt in de categorie Kookboeken Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken