1. Kookboeken
  2. 28 dagen intermittent fasting.

28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens 28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Frankie Unsworth.

Specificaties van het kookboek 28 dagen intermittent fasting.
HoofdauteurFrankie Unsworth
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
Keuken
CategorieKookboeken Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek 28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth

Ontdek het populaire intermittent-fastingdieet met '28 dagen intermittent fasting'. Deze complete gids stelt je in staat om het vasten stapsgewijs op te bouwen. Er worden weekmenu's, instructies en eetwissels gegeven, zodat je gemakkelijk kunt beginnen en de voordelen van het dieet kunt ervaren. Daarnaast bevat het boek handige boodschappenlijstjes, basisrecepten voor sauzen, spreads en andere gezondheidsboosters. Met '28 dagen intermittent fasting' krijg je een gedetailleerde handleiding over hoe je het dieet het beste kan volgen. Daarnaast wordt er uitgelegd wat periodiek vasten precies is en wat de positieve effecten ervan zijn. Deze gids is de perfecte introductie voor iedereen die meer wil weten over periodiek vasten en de voordelen ervan wil ontdekken.

Veelgestelde vragen over het kookboek 28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth

Het boek 28 dagen intermittent fasting. is geschreven door de auteur Frankie Unsworth. 

Het kookboek 28 dagen intermittent fasting. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek 28 dagen intermittent fasting. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek 28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth uitgebracht. Het kookboek 28 dagen intermittent fasting. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023017035.

Het kookboek 28 dagen intermittent fasting. van Frankie Unsworth valt in de categorie Kookboeken Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken