1. Kookboeken
  2. Simpel.

Simpel. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Simpel. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 320 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Simpel.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s320
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
KeukenArabisch
CategorieKookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Simpel. van Yotam Ottolenghi

Simpel is een revolutionaire kookboek dat de kracht van Ottolenghi combineert met de eenvoud van het dagelijkse koken. Met meer dan 300.000 exemplaren verkocht is dit een van de meest populaire kookboeken van de laatste jaren. Het boek staat vol met verrukkelijke recepten die eenvoudig te maken zijn. Alle gerechten zijn bereid met verse ingrediënten en hebben een lichte, mediterrane smaak. Het boek is geschreven door Yotam Ottolenghi, een van de bekendste koks ter wereld, en zijn team. Het is geschikt voor alle niveaus van kookkunst, van beginners tot experts. Je kunt heerlijke gerechten maken met ingrediënten die je al in huis hebt. Simpel bevat ook klassieke recepten zoals hummus, falafel, baba ghanoush, couscous en tabouleh. Daarnaast vind je er ook veel nieuwe, uitdagende recepten zoals gerookte aubergine en gepofte tomaten. De recepten zijn duidelijk gedocumenteerd en hebben eenvoudige instructies die je kunt volgen. Elk recept is voorzien van een prachtig kleurenfoto, zodat je precies kunt zien hoe het gerecht eruit zou moeten zien. Als je je kookkunsten wilt verbeteren, of gewoon lekker wilt eten, dan is Simpel het boek voor jou.

Veelgestelde vragen over het kookboek Simpel. van Yotam Ottolenghi

Het boek Simpel. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Simpel. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Simpel. bestaat uit 320 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Simpel. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Simpel. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059568266.

Het kookboek Simpel. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Dieet & Gezond Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is Arabisch. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken