1. Kookboeken
  2. Mooi mediterraan.

Mooi mediterraan. van Janine Jansen

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Mooi mediterraan. van Janine Jansen. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janine Jansen.

Specificaties van het kookboek Mooi mediterraan.
HoofdauteurJanine Jansen
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Mooi mediterraan. van Janine Jansen

Mooi Mediterraan helpt je bij het creëren van een gezondere levensstijl. Het is een programma dat is gebaseerd op de mediterrane keuken, die rijk is aan voedingsmiddelen zoals olijfolie, noten, groenten, peulvruchten, malse kip, verse vis en fruit. Al deze ingrediënten worden gebruikt om een heerlijke maaltijd te bereiden die gezond, lekker en voedzaam is. Het programma bestaat uit een combinatie van gezonde voeding en leefstijl aanpassingen. Het helpt je om een gezond gewicht te behouden, voorkomt ziekten en helpt je gezond en lekker te blijven eten. Er worden ook veel handige tips gegeven over hoe je meer beweging kunt toevoegen aan je dagelijkse routine. Met Mooi Mediterraan krijg je toegang tot een groot aantal heerlijke recepten die je helpen om je doelen te bereiken. Je krijgt ook een weekmenu, een weekplanning en een lijst met ingrediënten. Zo heb je alles wat je nodig hebt om een gezonde leefstijl te creëren.

Veelgestelde vragen over het kookboek Mooi mediterraan. van Janine Jansen

Het boek Mooi mediterraan. is geschreven door de auteur Janine Jansen. 

Het kookboek Mooi mediterraan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Mooi mediterraan. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Mooi mediterraan. van Janine Jansen uitgebracht. Het kookboek Mooi mediterraan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059565500.

Het kookboek Mooi mediterraan. van Janine Jansen valt in de categorie Kookboeken Sport & Outdoor Fitness & Conditie Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken