1. Kookboeken
  2. Het keto-dieet.

Het keto-dieet. van Martina Slajerova

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Het keto-dieet. van Martina Slajerova. Een kookboek bestaande uit 240 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Martina Slajerova.

Specificaties van het kookboek Het keto-dieet.
HoofdauteurMartina Slajerova
Aantal pagina’s240
TaalNederlands
HoofduitgeverijManteau
Keuken
CategorieKookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Het keto-dieet. van Martina Slajerova

Het keto-dieet is een van de meest effectieve manieren om gewicht te verliezen en je gezondheid te verbeteren. Met dit dieet verlaag je de koolhydrateninname, waardoor je lichaam in ketose gaat. In plaats van glucose, wordt vet verbrand en je stofwisseling wordt hierdoor optimaal geactiveerd. Met 'Het keto-dieet' krijg je meer dan 150 recepten die je helpen bij het volgen van dit dieet. Daarnaast krijg je ook praktische informatie over de ketogene levensstijl. Met 'Het keto-dieet' krijg je toegang tot de meest recente onderzoeken en tips van Martina Slajerova, de oprichter van het KetoDiet-blog. Je kunt dus op elk moment voedingsmiddelen toevoegen of verwijderen om een optimale energiebalans te bereiken. Naast het verliezen van gewicht, zul je ook minder honger ervaren, geen schommelingen in je bloedsuikerspiegel hebben en geen spiermassa verliezen. 'Het keto-dieet' is een effectieve manier om je gezondheid te verbeteren en je ideale gewicht te bereiken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Het keto-dieet. van Martina Slajerova

Het boek Het keto-dieet. is geschreven door de auteur Martina Slajerova. 

Het kookboek Het keto-dieet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Het keto-dieet. bestaat uit 240 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Manteau heeft het kookboek Het keto-dieet. van Martina Slajerova uitgebracht. Het kookboek Het keto-dieet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789022332986.

Het kookboek Het keto-dieet. van Martina Slajerova valt in de categorie Kookboeken Gezondheid & Lichaam Geneeskunde & Verpleging Geneeskunde algemeen Dieetkunde & Voeding Voeding Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken