1. Kookboeken
  2. De kunst van het koken.

De kunst van het koken. van Julia Child

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens De kunst van het koken. van Julia Child. Een kookboek bestaande uit 960 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Julia Child.

Specificaties van het kookboek De kunst van het koken.
HoofdauteurJulia Child
Aantal pagina’s960
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek De kunst van het koken. van Julia Child

De kunst van het koken is een waardevol kookboek dat de klassieke Franse keuken tot in perfectie beschrijft. In dit werk van Julia Child staan recepten die helder worden uitgelegd en ook worden er basistechnieken uitgelegd. De kunst van het koken is al meer dan een halve eeuw een begrip en wordt nog steeds gebruikt door veel koks. Door deze technieken kunnen mensen met eenvoudige ingrediënten een geweldig resultaat bereiken. Het kookboek bevat informatie over producten en ervaringen die al meer dan een halve eeuw gebruikt worden. Er staan recepten in voor verschillende gerechten. Van eenvoudige voorgerechten en hoofdgerechten tot gebak en zoete lekkernijen. De recepten zijn zo geschreven dat iedereen ze kan begrijpen en makkelijk kan volgen. De recepten zijn ook zo geschreven dat je kunt experimenteren met ingrediënten en de technieken. Zo kun je je eigen creatieve kunst van het koken creëren.

Veelgestelde vragen over het kookboek De kunst van het koken. van Julia Child

Het boek De kunst van het koken. is geschreven door de auteur Julia Child. 

Het kookboek De kunst van het koken. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek De kunst van het koken. bestaat uit 960 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek De kunst van het koken. van Julia Child uitgebracht. Het kookboek De kunst van het koken. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021558677.

Het kookboek De kunst van het koken. van Julia Child valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken