1. Kookboeken
  2. Jamie in 15 minuten.

Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver. Een kookboek bestaande uit 356 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jamie Oliver.

Specificaties van het kookboek Jamie in 15 minuten.
HoofdauteurJamie Oliver
Aantal pagina’s356
TaalNederlands
HoofduitgeverijKosmos Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken

Omschrijving van het kookboek Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver

Jamie in 15 minuten belooft de perfecte balans tussen smaak en tijdsbesparing. De recepten in het boek zijn uitgebreid getest en hebben een heerlijke smaak. Elke maaltijd is perfect afgestemd op de seizoenen en combineert de beste ingrediënten uit de seizoensgebonden producten. De recepten zijn zo ontworpen dat ze snel en gemakkelijk te bereiden zijn, zodat je in slechts 15 minuten een heerlijk en gezond hoofdgerecht op tafel kunt zetten. Het boek bevat ook tal van tips en trucs om de bereidingstijden te verkorten en de ingrediënten zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Zo kun je nog meer tijd besparen en toch genieten van een heerlijke maaltijd. Alle recepten zijn voorzien van uitgebreide stap-voor-stap-instructies, zelfs beginners kunnen deze recepten zonder problemen klaarmaken. Jamie in 15 minuten is de perfecte oplossing voor wie gezond en lekker wil eten, maar daarvoor niet veel tijd heeft.

Veelgestelde vragen over het kookboek Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver

Het boek Jamie in 15 minuten. is geschreven door de auteur Jamie Oliver. 

Het kookboek Jamie in 15 minuten. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Jamie in 15 minuten. bestaat uit 356 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het kookboek Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver uitgebracht. Het kookboek Jamie in 15 minuten. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789021552767.

Het kookboek Jamie in 15 minuten. van Jamie Oliver valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Snel & Makkelijk Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken