1. Kookboeken
  2. Plantkracht.

Plantkracht. van Wouter Bijdendijk

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Plantkracht. van Wouter Bijdendijk. Een kookboek bestaande uit 272 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Wouter Bijdendijk.

Specificaties van het kookboek Plantkracht.
HoofdauteurWouter Bijdendijk
Aantal pagina’s272
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken

Omschrijving van het kookboek Plantkracht. van Wouter Bijdendijk

Met Plantkracht bieden we een unieke combinatie van planten die met zorg zijn gekozen om je geestelijke en fysieke gezondheid te ondersteunen. Ons product bevat kruiden, planten, wortels, bloemen en andere ingrediënten die elkaar versterken om een optimaal resultaat te bereiken. Plantkracht is een natuurlijke formule die is samengesteld uit een selectie ingrediënten die al eeuwenlang gebruikt worden om je lichaam en geest te ondersteunen. We hebben gezorgd voor een perfecte balans, zodat je het meeste uit deze formule kunt halen. Daarnaast bevat het ook vitamines en mineralen die je energieniveau verhogen en je helpen om gezond te blijven. Met Plantkracht krijg je een unieke combinatie van planten die je lichaam en geest zullen ondersteunen. Deze formule is samengesteld met zorg uit een selectie ingrediënten die al eeuwenlang gebruikt worden. Door de perfecte balans die we hebben gecreëerd, kan je het meeste uit de formule halen en krijg je extra vitamines en mineralen die je energieniveau verhogen en je helpen om gezond te blijven. Probeer Plantkracht vandaag nog en voel de kracht van de natuur!

Veelgestelde vragen over het kookboek Plantkracht. van Wouter Bijdendijk

Het boek Plantkracht. is geschreven door de auteur Wouter Bijdendijk. 

Het kookboek Plantkracht. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Plantkracht. bestaat uit 272 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Plantkracht. van Wouter Bijdendijk uitgebracht. Het kookboek Plantkracht. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811413.

Het kookboek Plantkracht. van Wouter Bijdendijk valt in de categorie Kookboeken Wetenschap & Natuur Biologie Planten Bloemen, Bomen & Planten Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken