1. Kookboeken
  2. Vega.

Vega. van Janneke Philippi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Vega. van Janneke Philippi. Een kookboek bestaande uit 256 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Janneke Philippi.

Specificaties van het kookboek Vega.
HoofdauteurJanneke Philippi
Aantal pagina’s256
TaalNederlands
HoofduitgeverijNijgh & van Ditmar
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Vega. van Janneke Philippi

Het boek bevat meer dan 100 recepten met meer dan 80 stap-voor-stap foto’s. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en variëren van klassieke gerechten zoals falafel, auberginesalade en risotto tot verrassende gerechten zoals kikkererwtenburgers, pompoensoep met gember en quinoa-kaasballetjes. Vega biedt ook veel tips voor het maken van eigen versies van eenvoudige klassiekers, zoals gefrituurde uienringen, geroosterde groentes, aardappelgratins en een heerlijke chocoladecake. Daarnaast worden basisprincipes uitgelegd zoals het maken van een perfecte dressing, het toevoegen van smaakmiddelen, het koken met kruiden en specerijen en het bereiden van verschillende soorten rijst.

Veelgestelde vragen over het kookboek Vega. van Janneke Philippi

Het boek Vega. is geschreven door de auteur Janneke Philippi. 

Het kookboek Vega. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Vega. bestaat uit 256 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Nijgh & van Ditmar heeft het kookboek Vega. van Janneke Philippi uitgebracht. Het kookboek Vega. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789038811307.

Het kookboek Vega. van Janneke Philippi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken