1. Kookboeken
  2. How to make the best coffee.

How to make the best coffee. van Hoffmann, James

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens How to make the best coffee. van Hoffmann, James. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Hoffmann, James.

Specificaties van het kookboek How to make the best coffee.
HoofdauteurHoffmann, James
Aantal pagina’s224
TaalEngels
HoofduitgeverijMitchell Beazley
Keuken
CategorieKookboeken Drankboeken Thee & Koffie Boeken

Omschrijving van het kookboek How to make the best coffee. van Hoffmann, James

Met de wereldwijde expertise van koffie-expert James Hoffmann kunt u thuis barista-niveau koffie bereiden. We verwachten tegenwoordig dat we een uitstekende kop koffie kunnen kopen bij de vele geweldige koffiezaken. Maar wat te denken van de koffie die we thuis zelf maken? Moet die net zo goed zijn? James Hoffmann runt de Square Mile Coffee, en maakt bovendien zeer informatieve en populaire kits en koffie-reviews voor zijn YouTube en Instagram-kanalen. In zijn laatste boek laat hij zien wat je moet weten om thuis een consistente, uitstekende koffie te maken. Hierin worden onder andere besproken: welke apparatuur de moeite waard is om te kopen, en wat niet; hoe koffie te malen; de basisprincipes van het bereiden van koffie voor alle grote apparaten (cafetiere, aeropress, op het fornuis, enz.); het begrijpen van koffiedranken, van de cortado tot de latte; de perfecte espresso; en het naar het volgende niveau brengen - thuis roosteren. Met deze kennis kunt u thuis een heerlijke kop koffie bereiden, die niet onderdoet voor die van de beste koffiezaken.

Veelgestelde vragen over het kookboek How to make the best coffee. van Hoffmann, James

Het boek How to make the best coffee. is geschreven door de auteur Hoffmann, James. 

Het kookboek How to make the best coffee. is geschreven in het Engels. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek How to make the best coffee. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Mitchell Beazley heeft het kookboek How to make the best coffee. van Hoffmann, James uitgebracht. Het kookboek How to make the best coffee. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9781784727246.

Het kookboek How to make the best coffee. van Hoffmann, James valt in de categorie Kookboeken Drankboeken Thee & Koffie Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken