1. Kookboeken
  2. WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs.

WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst. Een kookboek bestaande uit 228 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Jeroen Bronkhorst.

Specificaties van het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs.
HoofdauteurJeroen Bronkhorst
Aantal pagina’s228
TaalNederlands
HoofduitgeverijBronkhorst
Keuken
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst

WIJN EN SPIJS 1 is een prachtig compleet boek dat zowel geschikt is voor beginners als professionals in de horeca. Het biedt een goede leidraad voor het proeven van wijn, door middel van de aromacirkel. Daarnaast kun je leren om snel een wijn te kiezen bij een gerecht met behulp van de Gastronomische Proefmethode. Ook andere aspecten zoals smaakverzadiging, menu-leren en spanningsbogen komen aan bod. De Chefmodule leert je kooktechnieken zoals snijtechnieken en kleurgebruik in gerechten, die een grote invloed hebben op de wijn. Je leert ook om een wijn aan te passen aan een gerecht, door middel van temperatuur, glaswerk en zuurstof. Daarnaast komen ook aperitief, kaas en wijn, en dessertwijnen aan bod. Het boek bevat ook een hoofdstuk over cultuur, waarin de belangrijkste keukens en hun wijnen worden behandeld. Er wordt zelfs aandacht besteed aan Chinees en wijn, met verassende combinaties. Ook wordt er veel aandacht besteed aan productkennis, zoals vis, vlees, paddenstoelen, fruit, noten en chocolade. Groentes zijn ingedeeld naar families, waardoor je een logische wijnkeuze kunt maken. Ook komen andere dranken zoals bier aan bod. WIJN EN SPIJS 1 is een gedegen gids die je goed helpt bij het kiezen van de beste wijnen bij gerechten. Het is een must voor iedereen die wil leren over wijn en spijs.

Veelgestelde vragen over het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst

Het boek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. is geschreven door de auteur Jeroen Bronkhorst. 

Het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. bestaat uit 228 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Bronkhorst heeft het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst uitgebracht. Het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789083012414.

Het kookboek WIJN EN SPIJS 1 Wijn en Spijs. van Jeroen Bronkhorst valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken