1. Kookboeken
  2. Bakken zonder Tarwe.

Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol. Een kookboek bestaande uit 192 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Marike Bol.

Specificaties van het kookboek Bakken zonder Tarwe.
HoofdauteurMarike Bol
Aantal pagina’s192
TaalNederlands
HoofduitgeverijBjörnbooks
Keuken
CategorieKookboeken Bakboeken Dieet & Gezond Boeken

Omschrijving van het kookboek Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol

Met Bakken zonder Tarwe wordt er een nieuwe levensstijl omarmd. Deze boek is aangeboden aan eters die gluten- en/of lactosevrij eten. Er worden geen standaard recepten gebruikt, maar het resultaat is vergelijkbaar met dat van tarwemeelgebakken. In dit receptenboek staan verschillende recepten met een groot aantal meelsoorten die geschikt zijn voor gluten- en/of lactosevrije eters. Zo heeft u keuze uit verschillende soorten meel voor het bakken van brood, cakes en gebak. En met de meer dan 25 recepten in dit boek is er voor iedereen iets lekkers te vinden. Er wordt gebruik gemaakt van vernieuwde meelsoorten, zoals rijstmeel, amandelmeel, hazelnotenmeel, boekweitmeel en kokosmeel. Deze meelsoorten zorgen samen voor een optimaal resultaat dat net zo lekker is als bij gebruik van tarwemeel. Het gebruik van deze meelsoorten maakt het eten van gluten- en/of lactosevrije producten lekkerder en gezonder. Met Bakken zonder Tarwe kunt u genieten van een nieuwe variatie aan gerechten en producten die uw leven leuker, gezonder en lekkerder maken.

Veelgestelde vragen over het kookboek Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol

Het boek Bakken zonder Tarwe. is geschreven door de auteur Marike Bol. 

Het kookboek Bakken zonder Tarwe. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Bakken zonder Tarwe. bestaat uit 192 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Björnbooks heeft het kookboek Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol uitgebracht. Het kookboek Bakken zonder Tarwe. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789492537089.

Het kookboek Bakken zonder Tarwe. van Marike Bol valt in de categorie Kookboeken Bakboeken Dieet & Gezond Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken