1. Kookboeken
  2. Basisboek Japan.

Basisboek Japan. van Aya Nishimura

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Basisboek Japan. van Aya Nishimura. Een kookboek bestaande uit 224 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Aya Nishimura.

Specificaties van het kookboek Basisboek Japan.
HoofdauteurAya Nishimura
Aantal pagina’s224
TaalNederlands
HoofduitgeverijBecht
KeukenAziatisch, Japans
CategorieKookboeken Boeken

Omschrijving van het kookboek Basisboek Japan. van Aya Nishimura

Met Basisboek Japan leer je in een mum van tijd de basis van de Japanse keuken. Ontdek meteen hoe lekker en verschillend de Japanse keuken is. Je leert hoe je de beste gerechten maakt met de meest typische Japanse ingrediënten, zoals miso, sojasaus, sake, mirin en wasabi. De recepten zijn heel eenvoudig te maken, en je krijgt bovendien tips om je gerechten nog lekkerder te maken. Je leert bijvoorbeeld hoe je ramen bereidt met de meest smaakvolle bouillon en de heerlijkste toppings. Maar ook hoe je sushi rolletjes maakt met vers gesneden rijst en de meest verfijnde ingrediënten. Dankzij het Basisboek Japan heb je binnen mum van tijd de basisvaardigheden onder de knie om een heerlijk Japans gerecht op tafel te zetten.

Veelgestelde vragen over het kookboek Basisboek Japan. van Aya Nishimura

Het boek Basisboek Japan. is geschreven door de auteur Aya Nishimura. 

Het kookboek Basisboek Japan. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Basisboek Japan. bestaat uit 224 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Becht heeft het kookboek Basisboek Japan. van Aya Nishimura uitgebracht. Het kookboek Basisboek Japan. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789023015994.

Het kookboek Basisboek Japan. van Aya Nishimura valt in de categorie Kookboeken Boeken en de keuken is Aziatisch, Japans. Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken