1. Kookboeken
  2. Sweet.

Sweet. van Yotam Ottolenghi

5/5

Heb je zin om de keuken in te duiken en nieuwe recepten uit te proberen maar zoek je daarvoor inspiratie uit een nieuw kookboek? Probeer dan eens Sweet. van Yotam Ottolenghi. Een kookboek bestaande uit 384 pagina’s boordevol lekkere gerechten. Lees verder voor meer informatie over dit mooie kookboek van Yotam Ottolenghi.

Specificaties van het kookboek Sweet.
HoofdauteurYotam Ottolenghi
Aantal pagina’s384
TaalNederlands
HoofduitgeverijFontaine Uitgevers
Keuken
CategorieKookboeken Bekende chefs Boeken

Omschrijving van het kookboek Sweet. van Yotam Ottolenghi

Het nieuwe kookboek Sweet van Yotam Ottolenghi staat vol met verrukkelijke zoete baksels. De gerechten variëren van klassieke patisserie zoals taarten, gebak, koekjes en cupcakes tot innovatieve zoete uitspattingen zoals meringues, karamel en bananenbrood. Er is ook een breed scala aan verschillende ingrediënten, van boter en suiker tot specerijen, honing en chocolade. Van Yotam Ottolenghi's klassieke patisserie-ervaringen is Sweet een prachtig voorbeeld van hoe zoet eten kan zijn. De mooie foto's inspireren om deze zoete verleidingen te maken en de recepten zijn goed toegankelijk voor iedereen. Of je nu een beginnende of ervaren bakker bent, Sweet biedt een verscheidenheid aan recepten voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen over het kookboek Sweet. van Yotam Ottolenghi

Het boek Sweet. is geschreven door de auteur Yotam Ottolenghi. 

Het kookboek Sweet. is geschreven in het Nederlands. Het kookboek is niet in andere talen verbrijgbaar.

Het kookboek Sweet. bestaat uit 384 pagina’s. Voldoende pagina’s voor de lekkerste recepten.

Uitgeverij Fontaine Uitgevers heeft het kookboek Sweet. van Yotam Ottolenghi uitgebracht. Het kookboek Sweet. heeft het volgende EAN nummer meegekregen: 9789059567580.

Het kookboek Sweet. van Yotam Ottolenghi valt in de categorie Kookboeken Bekende chefs Boeken en de keuken is . Je zal hier dus heerlijke inspiratie uithalen. 

Bekijk nog meer heerlijke kookboeken