1. keukenapparatuur
 2. Bosch MUMS2EW40 Wit.

Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUMS2EW40 Wit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 700 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen700 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,8 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht6,78 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine

Met de Bosch MUMS2EW40 Wit breng je een krachtige keukenmachine met veel mogelijkheden in huis. De machine heeft een krachtige 700 watt motor waarmee je meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken. De roestvrijstalen mengkom met een inhoud van 3,8 liter is voldoende om 2,5 kilogram aan deeg te maken. Met de 3D Planetary Mixing techniek bewegen de opzetstukken zoals de klopper en kneedhaak 3 richtingen op voor een goed gemengd en luchtig beslag. Daarnaast heeft de Bosch MUMS2EW40 Wit 4 snelheidsstanden die je helpen bij het kiezen van de juiste bereiding. Anti-slip voetjes zorgen ervoor dat de machine tijdens het mengen en kneden op dezelfde plek blijft staan. De losse accessoires zijn vaatwasserbestendig en makkelijk te reinigen na gebruik. Met de Bosch MUMS2EW40 Wit heb je een krachtige allround keukenmachine die je helpt bij het bereiden van een breed scala aan gerechten. De machine heeft een krachtige motor en een grote mengkom, en de 3D Planetary Mixing techniek en 4 snelheidsstanden zorgen voor de perfecte bereiding. Ook zijn de accessoires makkelijk te reinigen zodat je direct de volgende bereiding kunt aanvangen.

Pluspunten
 • Met de extra accessoires maak je ook smoothies, gehakt en je kunt ingrediënten fijn snijden of raspen

  .

  De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op

  .

  Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
 • De mengkom is kleiner dan gemiddeld en is geschikt voor één cake tegelijk te bereiden.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine

De Bosch MUMS2EW40 Wit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 700 W.

Met de Bosch MUMS2EW40 Wit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Gehakt draaien, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Bosch MUMS2EW40 Wit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,8 l.

De Bosch MUMS2EW40 Wit. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUMS2EW40 Wit. keukenmachine is met een gewicht van 6,78 kg goed te tillen.