1. keukenapparatuur
  2. Philips Viva Collection HR7530/10.

Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Philips Viva Collection HR7530/10. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 850 W, is verkrijgbaar in de kleur Zwart en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen850 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud2,1 l
MateriaalKunststof
KleurZwart
Gewicht4,8 kg

 

Omschrijving van de Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine

De Philips Viva Collection HR7530/10 is een veelzijdige keukenhulp, waarmee je allerlei ingrediënten kan verwerken. De set bevat een extra rasp- en snijschijf, een hakmolen en een citruspers. Met de blender maak je smoothies en dankzij het vermogen van 850 watt is deze foodprocessor krachtiger dan andere modellen uit deze lijn. Je kunt de snelheid aanpassen aan jouw bereiding met de drie standen, die zorgen voor de juiste kracht voor het hakken van noten of het fijn prakken van een avocado. Je kunt deze foodprocessor ook gebruiken voorlangere tijd achter elkaar, wat ook erg handig is. Met deze set heb je dus alles in huis voor het verwerken van je ingrediënten. Of je nu noten fijn wil hakken of een sapje wil persen, de Philips Viva Collection HR7530/10 is je beste keuze!

Pluspunten
  • Bij deze foodprocessor zit een hakmolen, blender, citruspers en extra rasp- en snijschijf. Je bergt de accessoires gemakkelijk op in de mengkom van de foodprocessor. Je opbergt het snoer eenvoudig in het opbergvak aan de achterkant van de foodprocessor.

Minpunten
  • Je stemt de snelheid niet zo nauwkeurig af op de bereiding, want de foodprocessor heeft slechts 3 standen. Met een kleine inhoud van 2,1 liter is deze foodprocessor alleen geschikt voor twee personen.

Veelgestelde vragen over de Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine

De Philips Viva Collection HR7530/10. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 850 W.

Met de Philips Viva Collection HR7530/10. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Gehakt draaien, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Persen, Pureren, Raspen, Snijden.

De Philips Viva Collection HR7530/10. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,1 l.

De Philips Viva Collection HR7530/10. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zwart. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Philips Viva Collection HR7530/10. keukenmachine is met een gewicht van 4,8 kg goed te tillen.