1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood.

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 400 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen400 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurRood
Gewicht4,54 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine

KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood is de perfecte foodprocessor voor het hakken, snijden en kneden van grote hoeveelheden. De kom heeft een inhoud van 3,1 liter, waardoor je maaltijden kunt maken voor 3 personen. De krachtige 400 watt motor zorgt er samen met de duurzame messen voor dat alle ingrediënten met gemak verwerkt worden. De snelheid is traploos instelbaar, zodat je altijd het resultaat krijgt dat je wilt. Met het multifunctionele mes pureer je ook harde ingrediënten, zoals noten. Met het deegmes kneed je in een handomdraai gistdeeg. De meegeleverde snijkit maakt het mogelijk om zachte groenten of aardappelen in blokjes te snijden. Het deksel is ook handig om overtollige ingrediënten te bewaren in de koelkast. Als je klaar bent met bereiden, kun je alle accessoires netjes opbergen in de opbergvak. Zo hoef je geen ruimte te verspillen in je keukenlades.

Pluspunten
  • De foodprocessor is traploos instelbaar, zodat je de snelheid nauwkeurig kunt aanpassen aan de bereiding. Je snijdt ingrediënten in verschillende diktes. Je kunt de accessoires eenvoudig opbergen in het opbergvak van de mengkom.

Minpunten
  • Je hakt en snijdt alleen zachte of kleine stukken groenten en fruit.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine

De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 400 W.

Met de KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Mixen, Noten malen, Pasta maken, Pureren, Raspen, Snijden.

De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid 5KFP1319EER Keizerrood. keukenmachine is met een gewicht van 4,54 kg goed te tillen.