1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in appelrode kleur mix je met moeiteloos met weinig inspanning je deeg en beslag. De 300 watt krachtige motor bevindt zich in de kop, waardoor je zwaar deeg met gemak kan mixen zonder energie te verspillen. De kop is kantelbaar, waardoor het makkelijk is om je deeghaken te verwisselen. Er worden 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet steeds hoeft af te wassen. Ook krijg je een anti-spatdeksel meegeleverd, zodat je aanrecht netjes blijft. Je kunt je mogelijkheden met de KitchenAid Artisan verder uitbreiden door gebruik te maken van een groot assortiment opzetstukken. Deze bevestig je eenvoudig aan het aansluitpunt aan de voorzijde. Deze KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS is een perfecte aanwinst voor je keuken. Met zijn krachtige motor, kantelbare kop en verschillende accessoires zorgt hij ervoor dat je met gemak heerlijke deeg- en beslagrecepten maakt. Heb je nooit eerder met een keukenmachine gewerkt? Geen probleem, de KitchenAid is eenvoudig en intuïtief bedienbaar. De motor is geruisloos en de kom heeft een inhoud van 4,8 liter, waardoor je meteen grotere hoeveelheden kan bereiden.

Pluspunten
 • Met de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zware deegsoorten

  .

  Met de extra mengkom bereid je meerdere gerechten achter elkaar zonder tussendoor af te wassen

  .

  De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Appelrood. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.