1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Groen en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurGroen
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha kun je met gemak je favoriete etenswaren bereiden. De krachtige motor heeft een vermogen van 300 watt en bevindt zich in de kop, waardoor je zelfs zwaar deeg kunt mixen. De kop is kantelbaar, waardoor je gemakkelijk de deeghaken kunt verwisselen. Met de 2 meegeleverde mengkommen hoef je niet steeds het karweitje door te geven aan de vaatwasser. Ook voorkomt het antispatdeksel dat er beslag over je aanrecht spat. Met de vele opzetstukken die er verkrijgbaar zijn, kun je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden. Al deze opzetstukken bevestig je eenvoudig op het aansluitpunt aan de voorzijde. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha kun je allerlei heerlijke baksels creëren.

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

    .

    Door de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor hoeft af te wassen. De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Groen. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PSEMA Matcha. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.