1. keukenapparatuur
  2. Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom.

Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 1100 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen1100 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud3,6 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht11 kg

 

Omschrijving van de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom is een professionele foodprocessor die je in je eigen keuken kunt gebruiken. Hij wordt geleverd met drie mengkommen van 1,2, 2,6 en 3,6 liter en een stille motor die automatisch de snelheid aanpast aan de bereiding. Met deze foodprocessor kun je eenvoudig grote hoeveelheden groenten en fruit snijden, raspen en hakken, maar ook het kneden van dik deeg is geen enkel probleem. Met de meegeleverde accessoires maak je ook eenvoudig sappen, smoothies en purees. De pulsestand geeft de foodprocessor een korte tijd meer vermogen wanneer je aan de slag gaat met harde ingrediënten. Bovendien biedt Magimix 30 jaar garantie op de motor. Let op: de meegeleverde blendermix kun je vinden in de citruspers.

Pluspunten
  • Sinaasappels en citroenen worden uitgeperst met het citruspers-accessoire dat is meegeleverd. Met het meegeleverde blendermix opzetstuk kan de foodprocessor ook worden gebruikt als blender, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kunt maken. De scherpe Sabatier schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in mooie plakken.

Minpunten
  • De snelheid is niet handmatig aan te passen.

Veelgestelde vragen over de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1100 W.

Met de Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3,6 l.

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Cuisine Systeme 5200 XL Mat Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 11 kg goed te tillen.