1. keukenapparatuur
 2. Magimix CS 3200 XL Rood.

Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix CS 3200 XL Rood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 650 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen650 W
Verschillende bereidingsfunctiesBlenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden
Inhoud2,6 l
MateriaalKunststof
KleurRood
Gewicht6,7 kg

 

Omschrijving van de Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine

Met de Magimix CS 3200 XL Rood heeft u een professionele foodprocessor in huis. Deze stijlvolle foodprocessor heeft 3 verschillende komvormige mengkommen met een inhoud tot 2,6, 2,2 en 1,2 liter. Je hoeft geen rekening te houden met de snelheid. De slimme keukenhulp past zich automatisch aan de bereiding aan. Of je nu deeg kneedt, soepen mixt, vlees of harde groenten hakt, alles kan. Bovendien is deze foodprocessor ook zeer stil tijdens het gebruik. Na gebruik kun je de accessoires gemakkelijk in de vaatwasser reinigen. Vervolgens kun je de accessoires opbergen in de bewaardoos, zodat je deze nooit kwijtraakt. Bovendien is deze foodprocessor voorzien van een 'overbelastingsbeveiliging', waardoor je er zeker van bent dat je de Magimix CS 3200 XL Rood alleen maar optimaal gebruikt.

Pluspunten
 • Deze foodprocessor is voorzien van 3 mengkommen van 1,2, 2,2 en 2,6 liter

  .

  De scherpe Sabatier schijven kunnen ook zachte groenten en fruit in mooie plakken raspen en snijden

  .

  Met het meegeleverde blendermix opzetstuk, kan de foodprocessor ook als blender worden gebruikt, zodat je gemakkelijk smoothies, milkshakes en sauzen kan maken.

Minpunten
 • Door de kunststoffen behuizing verkleurt de bliksemender sneller en is deze minder stevig dan metalen bliksemenders.

Veelgestelde vragen over de Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine

De Magimix CS 3200 XL Rood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 650 W.

Met de Magimix CS 3200 XL Rood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Blenden, Hakken, Ijs crushen, Kloppen, Kneden, Kruiden malen, Mixen, Noten malen, Raspen, Snijden.

De Magimix CS 3200 XL Rood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 2,6 l.

De Magimix CS 3200 XL Rood. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix CS 3200 XL Rood. keukenmachine is met een gewicht van 6,7 kg goed te tillen.