1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver is het perfecte keukenhulpmiddel als je veel en veelzijdig bakt. Deze krachtige mixer heeft een vermogen van 300 watt, waardoor je met gemak zelfs de zwaarste deegsoorten kunt mengen. De motor bevindt zich in de kop, waardoor energie niet verloren gaat tussen de menghaak en de motor. De kop is ook kantelbaar, waardoor je makkelijk de haak eruit kunt halen en je gemakkelijk kan schakelen tussen de verschillende deeghaken. Daarnaast worden er twee mengkommen meegeleverd, zodat je niet telkens het beslag hoeft te verwisselen en af te wassen. Met het antispatdeksel voorkom je ook dat je aanrecht onder het beslag komt te zitten. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een groot assortiment opzetstukken verkrijgbaar die je makkelijk kunt bevestigen op het aansluitpunt aan de voorzijde. Zo wordt je keukenwerk een stuk eenvoudiger.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor afwast

  .

  De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Contour Zilver. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.