1. keukenapparatuur
  2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurZilver
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver heeft een directe aandrijving van de motor, waardoor er minder vermogen nodig is om veel kracht te leveren. De motor is krachtig genoeg om ook zwaardere deegsoorten te kneden. De mengkom heeft een handgreep om het gemakkelijk te verplaatsen, en je kunt in één keer beslag maken voor 1,5 taart in de mengkom van 4,8 liter. Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver maak je niet alleen taarten en cakes, maar ook je eigen pizza of brood. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de verschillende accessoires die bij deze keukenmixer zitten. Zo heb je een deeghaak voor het kneden van deeg, een menghaak voor het mengen van zware mengsels en een draadgarde voor het luchtig stijfslaan van slagroom. Deze KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver is daarom een geweldige aanvulling op iedere keuken.

Pluspunten
  • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen dik deeg. Aan de handgreep op de grote kom pak je de mengkom met één hand stevig vast. Met de 10 standen stel je de snelheid precies in voor je gerecht.

Minpunten
  • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken

    .

    Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM125 Contourzilver. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.