1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood.

KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 650 W, is verkrijgbaar in de kleur Rood en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen650 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden
Inhoud4 l
MateriaalMetaal
KleurRood
Gewicht13,6 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een krachtige keukenmachine die je helpt bij het bereiden van de lekkerste gerechten. Deze processor heeft een grote kom met een inhoud van 4 liter waarin je meerdere ingrediënten tegelijk kunt verwerken. Met de 3-delige toevoerbuis kun je aardappelen, courgettes en wortels in één keer snijden. Je kunt ook kiezen uit verschillende soorten schijven, zoals de snijschijf, de blokjeskit, de omkeerbare raspschijf en de frietenschijf. Hiermee kun je snel en gemakkelijk groenten, fruit, kaas, ijs of chocolade raspen en zelfgemaakte frieten maken. Met de citruspers en de eierklopper kun je ook andere gerechten bereiden. Al deze accessoires kun je eenvoudig opbergen in de bijgeleverde opbergbox. De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood is een veelzijdige processor die je helpt bij het maken van de lekkerste gerechten.

Pluspunten
 • Bij deze foodprocessor zit ook een citruspers en een blokjeskit voor het snijden van blokjes groenten of fruit

  .

  Dankzij de metalen behuizing is deze foodprocessor sterker en gaat langer mee

  .

  Deze foodprocessor beschikt over 3 mengkommen van 4, 2,4 en 1 liter.

Minpunten
 • Er zit geen opbergvak voor het snoer in deze foodprocessor.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 650 W.

Met de KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Persen, Raspen, Snijden.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 4 l.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. Foodprocessor is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Rood. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Foodprocessor Appelrood. keukenmachine is met een gewicht van 13,6 kg goed te tillen.