1. keukenapparatuur
  2. DOMO DO9241KR.

DOMO DO9241KR. keukenmachine

5/5

Ontdek of de DOMO DO9241KR. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De DOMO DO9241KR. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 600 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de DOMO DO9241KR. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen600 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht4,25 kg

 

Omschrijving van de DOMO DO9241KR. keukenmachine

De DOMO DO9241KR is een zeer veelzijdige keukenmachine. Met de 6 standen past je de snelheid precies aan voor elke bereiding. Of je nu slagroom wil luchtig kloppen of cakebeslag wil mengen, de DO9241KR heeft de juiste opzetstukken. De menghaak is geschikt voor het mengen van cakebeslag, de deeghaak voor het kneden van deeg en de ballongarde voor het kloppen van eiwitten. De doorzichtige antispatdeksel houdt je mixproces in de gaten en voorkomt beslagspetters op het keukenblad. Na gebruik reinig je de kunststof mengkom en opzetstukken eenvoudig in de vaatwasmachine. Met de DOMO DO9241KR krijg je een veelzijdige keukenmachine waar je urenlang plezier aan zult beleven. De DOMO DO9241KR is de perfecte keukenmachine voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en multifunctionele keukenhulp. Met de 6 standen regel je de gewenste snelheid moeiteloos af. De verschillende opzetstukken helpen je bij het mengen van cakebeslag, kneden van deeg of het kloppen van eiwitten. Maar ook het voorkomen van beslagspetters is geen probleem met de doorzichtige antispatdeksel. Na gebruik reinig je de kunststof mengkom en opzetstukken makkelijk in de vaatwasser. Met de DOMO DO9241KR krijg je een krachtig en veelzijdig keukenhulpje dat je helpen je bij het bereiden van je favoriete gerechten.

Pluspunten
  • Dankzij het gemiddelde vermogen kun je verschillende bereidingen achter elkaar maken, zonder dat de motor oververhit raakt. Met de 6 standen pas je de snelheid aan op je bereiding. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer goed staan tijdens het mixen.

Minpunten
  • Deze keukenmixer wordt niet regelmatig gebruikt en zwaar deeg kan er niet mee gekneed worden.

Veelgestelde vragen over de DOMO DO9241KR. keukenmachine

De DOMO DO9241KR. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 600 W.

Met de DOMO DO9241KR. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De DOMO DO9241KR. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4 l.

De DOMO DO9241KR. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De DOMO DO9241KR. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De DOMO DO9241KR. keukenmachine is met een gewicht van 4,25 kg goed te tillen.