1. keukenapparatuur
 2. Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH.

Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 1200 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen1200 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud7 l
MateriaalMetaal
KleurWit
Gewicht11,7 kg

 

Omschrijving van de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH heb je een krachtige en veelzijdige keukenmachine tot je beschikking. De mengkom heeft een inhoud van 7 liter, waardoor je in één keer genoeg beslag maakt voor 2,5 springvorm. Door de ingebouwde weegschaal weeg je ingrediënten direct in de mengkom af. De krachtige 1.200 watt motor maakt het mogelijk meerdere zware bereidingen achter elkaar te maken. Je kunt met deze keukenmachine bijvoorbeeld brood- of pizzadeeg maken, met de meegeleverde deeghaak. Verder krijg je er een k-klopper en garde bij, waarmee je respectievelijk beslag mengt en slagroom klopt. Met het antispatdeksel voorkom je dat er spetters uit de kom vliegen tijdens het mixen. Als je klaar bent, zet je de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser. Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH ben je verzekerd van een krachtige keukenmachine met veel mogelijkheden.

Pluspunten
 • Dankzij de ruime inhoud van 7 liter kun je beslag maken voor 2 tot 3 cakes tegelijk in de mengkom

  .

  Door de ingebouwde weegschaal kun je ingrediënten direct in de mengkom afwegen

  .

  Dankzij het zeer krachtige vermogen kun je dagelijks meerdere bereidingen met zwaar deeg kneden.

Minpunten
 • Er zit geen extra mengkom bij waarmee je gemakkelijk meerdere bereidingen achter elkaar kunt maken.

Veelgestelde vragen over de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 1200 W.

Met de Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 7 l.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Kenwood Titanium Chef Baker KVL65.001WH. keukenmachine is met een gewicht van 11,7 kg goed te tillen.