1. keukenapparatuur
 2. Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom.

Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. is een Foodprocessor, heeft een vermogen van 950 W, is verkrijgbaar in de kleur Zilver en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine
Soort keukenmachineFoodprocessor
Vermogen950 W
Verschillende bereidingsfunctiesHakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden
Inhoud3 l
MateriaalKunststof
KleurZilver
Gewicht10,3 kg

 

Omschrijving van de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom is een alles-in-één keukenhulp die je kooktijd aanzienlijk verkort. Met de 3 krachtige mengkommen met een inhoud tot 3 liter, kun je grote hoeveelheden in 1 keer maken. Of je nu hak, snijdt, raspt of mix, het geheel gebeurt stil en veilig. De automatische snelheidsaanpassing past zich aan je bereiding aan, zodat je geen tijd hoeft te verliezen met het instellen van de juiste stand. Als je klaar bent, kun je de accessoires in de bewaardoos opbergen, zodat je geen ruimte hoeft te maken in je keukenlades. Daarnaast biedt Magimix 30 jaar garantie op de motor, waardoor je zeker weet dat je jarenlang van deze slimme keukenhulp kunt genieten.

Pluspunten
 • De scherpe Sabatier schijven raspen en snijden ook zachte groenten en fruit in prachtige plakken

  .

  Met het meegeleverde blendermix opzetstuk is de foodprocessor ook te gebruiken als blender, waardoor het gemakkelijk wordt om smoothies, milkshakes en sauzen te maken

  .

  Deze foodprocessor is uitgerust met 3 mengkommen van respectievelijk 1,2, 2,6 en 3 liter.

Minpunten
 • Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is 'ie minder stevig dan metalen foodprocessors. Door de kunststof behuizing verkleurt de foodprocessor sneller en is hij minder stevig dan de metalen foodprocessors.

Veelgestelde vragen over de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. Foodprocessor heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 950 W.

Met de Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. Foodprocessor kan je de volgende bereidingen doen: Hakken, Kloppen, Kneden, Mixen, Raspen, Snijden.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. Foodprocessor heeft een flinke inhoud van 3 l.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. Foodprocessor is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Zilver. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Magimix Cuisine Systeme 4200 XL Chroom. keukenmachine is met een gewicht van 10,3 kg goed te tillen.