1. keukenapparatuur
  2. Bosch MUMS2EW00 Wit.

Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De Bosch MUMS2EW00 Wit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 700 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Kunststof. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen700 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud3,8 l
MateriaalKunststof
KleurWit
Gewicht4,35 kg

 

Omschrijving van de Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine

De Bosch MUMS2EW00 Wit is een perfecte keukenmachine voor al je kook- en bakkunsten. Met deze machine kun je eenvoudig deeg mengen en kneden met de krachtige motor. Dankzij de 3,8 liter rvs mengkom kun je tot 2,4 kg cakebeslag maken. De 3D Planetary Mixing techniek zorgt voor een luchtig en goed gemengd beslag. Ook heeft de keukenmachine 4 snelheidsstanden, waarmee je elk gewenste bereiding kunt maken. De anti-slip voetjes zorgen voor extra stabiliteit tijdens het kneden. Daarnaast zijn de losse accessoires vaatwasserbestendig. Hierdoor laat je de keukenmachine na gebruik makkelijk schoonmaken. Met de Bosch MUMS2EW00 Wit kun je al je culinaire creaties gemakkelijk tot leven brengen.

Pluspunten
  • De roestvrijstalen mengkom is stevig en neemt geen geur-, kleur- en smaakstoffen op. Dankzij de antislipvoetjes blijft de keukenmixer stevig op zijn plek tijdens het mixen. Dankzij het gemiddelde vermogen kun je meerdere bereidingen achter elkaar kneden, zonder dat de motor oververhit raakt.

Minpunten
  • De mengkom is kleiner dan gemiddeld en is geschikt voor het maken van één cake tegelijk.

Veelgestelde vragen over de Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine

De Bosch MUMS2EW00 Wit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 700 W.

Met de Bosch MUMS2EW00 Wit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De Bosch MUMS2EW00 Wit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 3,8 l.

De Bosch MUMS2EW00 Wit. Keukenmixer is gemaakt van solide Kunststof. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De Bosch MUMS2EW00 Wit. keukenmachine is met een gewicht van 4,35 kg goed te tillen.