1. keukenapparatuur
 2. KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit.

KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine

5/5

Ontdek of de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine een goede keukenhulp voor jou zal zijn. De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. is een Keukenmixer, heeft een vermogen van 300 W, is verkrijgbaar in de kleur Wit en is gemaakt van solide Metaal. Zijn dit specificaties in een keukenmachine waar jij naar op zoek bent? Dan is dit jouw nieuwe keukenhulp!

Specificaties van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine
Soort keukenmachineKeukenmixer
Vermogen300 W
Verschillende bereidingsfunctiesKloppen, Kneden, Mixen
Inhoud4,8 l
MateriaalMetaal
KleurWit
Gewicht10,4 kg

 

Omschrijving van de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS in amandelwit kun je met minimale inspanningen heerlijk deeg en beslag maken. Deze krachtige keukenmixer heeft een vermogen van 300 watt en de motor is geplaatst in de kop, waardoor hij zwaar brooddeeg aankan. De kop is kantelbaar, hierdoor verwissel je gemakkelijk de deeghaken. Om te voorkomen dat je steeds het aanrecht vol spetters hebt, wordt er een anti-spatdeksel meegeleverd. Daarnaast worden er ook 2 mengkommen meegeleverd, zodat je niet steeds af hoeft te wassen. Wil je de mogelijkheden van je KitchenAid Artisan verder uitbreiden? Er is een uitgebreid assortiment met opzetstukken beschikbaar, die je eenvoudig aansluit op het aansluitpunt aan de voorzijde.

Pluspunten
 • Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Door de directe aandrijving kneedt de keukenmixer ook met weinig vermogen zwaar deeg

  .

  Met de extra mengkom bereid je meerdere bereidingen achter elkaar, zonder dat je tussendoor afwast. De metalen behuizing maakt de keukenmixer stevig en duurzaam.

Minpunten
 • Je krijgt er geen extra accessoires bij waarmee je verschillende bereidingen kunt maken.

Veelgestelde vragen over de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. Keukenmixer heeft een flink vermogen. Het vermogen van deze keukenmachine is 300 W.

Met de KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. Keukenmixer kan je de volgende bereidingen doen: Kloppen, Kneden, Mixen.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. Keukenmixer heeft een flinke inhoud van 4,8 l.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. Keukenmixer is gemaakt van solide Metaal. Dit materiaal is duurzaam en zal niet snel kapot gaan.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine is verkrijgbaar in de kleur Wit. Op dit moment zijn er geen andere kleuren verkrijgbaar.

De KitchenAid Artisan Mixer 5KSM175PS Amandelwit. keukenmachine is met een gewicht van 10,4 kg goed te tillen.